torsdag 3 maj 2012

Viltspår

TT
Toffee (Pinglans bror) 13,5 vecka gammal. Ljuvlig kille!
I efm har vi varit på viltspår i Ängelholms Sibirien. Bianca klarade sitt 200 m spår jättebra och hittade sin rådjursklöv (som spårläggaren gömt, så inte husse skulle se var den fanns). Bravo tjejen!

Lina hade ett spår på 630 m. Svårt spår, torrt i marken och varmt, Hon klarade dryga 400m men tyvärr tar hon för lång tid på sig så spårläggaren ska fundera på hur vi får upp tempot (kondisen är på topp) så att hon kan klara ett test framöver (650 m på max 30 minuter).
Dagens spår var iaf en utmaning även för matte som fick klättra över stock o sten. Men det var jättekul att se hur min lågställda hund löste alla hinder (på höjden) som kom i hennes väg.

Nu tar vi helg! Alla 6 ska badas och Pinglan klippas på magen inför valpningen. Ska även börja flytta in alla saker vi behöver framöver (valpbädd med väggar, överdrag osv).och sterilisera instrument). I början på nästa vecka flyttar hon och jag in i valprummet. Då har jag bra koll och Pinglan känner sig trygg.

1 kommentar:

  1. Lykke til med Pinglan`s fødsel :-) Vi er på 58dg her med Fancy, så det nærmer seg her også:-)Det er Ryan som blir pappa igjen ;-)

    SvaraRadera